Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Fäktmästare Inge Lindholm
började sin tränarbana redan 1959 i Olofströms FF och blev fäktmästare 1976 under sin tid i FK Aramis. Startade Fäktgymnasiet i Halmstad 1983, men tyckte att det var dags att söka sina rötter och flyttade med hustru och FÄG hem till Karlskrona 1987. Under åren som gått har hans adepter skrapat ihop över 20 NM/SM/JSM/USM-titlar och det fortsätter än idag! Han pensionerade sig 1993 och tränar idag klubbens elitungdomar i ålder upp till 15 år.
Men Inge har många strängar på sin lyra: Han åker land o rike runt och håller domarkurser, håller tränarutbildningar och söker ständigt nya projekt att sätta tänderna i!
Fäktmästare Inge Lindholm
Fäktmästare Ulf Lindholm
vände hem till Karlskrona 1989 för att tillträda sin tjänst som lärare på Fäktgymnasiet, tog sedemera fäktmästarexamen och ingick som en naturlig medlem i tränarstaben då FK Chapman bildades 1995. Ulf delar idag sin tid mellan FÄG, som han tog över 1993, och FK Chapman. Karriären som självständig tränare startade redan 1980 i FK Aramis efter många år som hjälp- och andretränare. Som sina största framgångar ser han Andreas Kertesz’ och Rickard Larssons (båda Aramis) juniorvärldscupsegrar och Magnus Malmgren med 3 SM-titlar och numera bofast i landslaget. Ulfs vision för klubben är att vi ska få en bredare bas med många aktiva och att FK Chapman ska bli bästa klubb i Sverige.
Fäktmästare Ulf Lindholm

Ola Branje, Minior till veteran, Fäktskolan & Vuxna nybörjare

Gunnar Granevik, Fäktskolan & Vuxna nybörjare

Johan Lindholm, Minior till veteran

Christian Fridh, Fäktskolan & Vuxna nybörjare (Kontakt för fäktskolan)

Sasha Seelig, Fäktskolan & Vuxna nybörjare

Uppdaterad: 19 MAJ 2016 19:05 Skribent: Johan Ullström

Chapman Karlskrona

Hos oss hittar Du information om fäktning i Karlskrona, i Sverige och ibland även i den stora världen.

 

Texter och bilder

Texter och bilder skickas This is a mailto link

Postadress:
FK Chapman - Fäktning
Oscar Dyberg, Författarevägen 79
37163 Lyckeby

Besöksadress:
Östra Vittusgatan
37133 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0455
E-post: This is a mailto link